sundhed2web.dk

Metoprololsuccinat "1A Farma"

depottabletter 50 mg

1A Farma A/S

1. VIRKNING OG ANVENDELSE Metoprololsuccinat, der er det aktive indholdsstof i Metoprololsuccinat 1A Farma, blokerer visse betareceptorer i kroppen, særligt dem i hjertet (selektiv beta-receptorblokker). Metoprololsuccinat 1A Farma anvendes ved: - Forhøjet blodtryk. - Brystsmerter. - Hjerterytmeforstyrrelser med hurtig puls. - behandling efter den akutte fase af et hjerteanfald. - Generende uregelmæssige og/eller kraftige hjerteslag. - Forebyggelse af migræne. - Behandling af en svækket hjertemuskel. 2. DET SKAL DU VIDE, FØR DU BEGYNDER AT TAGE METOPROLOLSUCCINAT 1A FARMA Lægen kan have foreskrevet anden anvendelse eller dosering end angivet i denne information. Følg altid lægens anvisning og oplysningerne på doseringsetiketten. Tag ikke Metoprololsuccinat 1A Farma - Hvis du er allergisk (overfølsom) over for metoprololsuccinat, andre beta-receptorblokkere eller over for et eller flere af de øvrige indholdsstoffer i Metoprololsuccinat 1A Farma. - Hvis d
u har 2. eller 3. grads hjerteblok. DK, METOPROLOLSUCCINAT 1A Farma INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Metoprololsuccinat 1A Farma 25 mg depottabletter Metoprololsuccinat 1A Farma 50 mg depottabletter Metoprololsuccinat 1A Farma 100 mg depottabletter Metoprololsuccinat 1A Farma 150 mg depottabletter Metoprololsuccinat 1A Farma 200 mg depottabletter metoprololsuccinat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at tage medicinen. - Gem indlægssedlen. Du kan få brug for at læse den igen. - Spørg lægen eller på apoteket, hvis der er mere, du vil vide. - Lægen har ordineret Metoprololsuccinat 1A Farma til dig personligt. Lad derfor være med at give det til andre. Det kan være skadeligt for andre, selvom de har de samme symptomer, som du har. - Tal med lægen eller apoteket, hvis en bivirkning bliver værre, eller hvis du får bivirkninge

11/22/2015 Derfor behøver du ikke være »supermom«
Det vrimler med tilbud og bøger til gravide og nybagte mødre. Moderskabet er under pres og skal konstant optimeres, mener sociolog. Træningseksperten opfordrer til »alt med måde«.Har du overvejet en »Mama bootcamp«? En ny tilværelse som »Fit-mom«?Måske er det ryggen, der smerter. Eller bækkenbunden, som føles kraftløs og blød som en våd skumsvamp. Aldrig har det været så hårdt at tage trappen op på 3. sal.

11/20/2015 Lene Hansson: Stress modvirker sundhed og en normal vægt
Her får du Lene Hanssons ugentlige klumme, samt gratis opskrift og sundhedstips.

11/3/2015 Ny forskning afslører: Sund kost kan beskytte og helbrede din hjerne
Sygdomme som demens, depression og ADHD afgøres i dine tarme.En sund tarmflora kan redde dig fra en lang række sygdomme. Sådan er budskabet i en ny bog ’Hjernens nye liv’ af den amerikanske neurolog og forfatter David Perlmutter, der har skrevet flere bøger om sammenhængen mellem hjerne og kost.

10/31/2015 Se listen: Så gammel er frugten i supermarkedet
Det ser friskt ud, men dit æble kan være op til 10 måneder gammelt, når du køber det i supermarkedet. Det kan gå ud over næringsværdi og smag, skriver Søndagsavisen, der afslører, hvor gamle en lang række fødevarer kan være.Æbler, pærer og kartofler kan have ligget på lager i næsten et år og have været behandlet med både kemi og meget lave temperaturer for at kunne se friske ud i køledisken.

10/26/2015 Chris: Det er ALDRIG i orden at mobbe
Læs Chris' klumme, som denne gang sætter fokus på mobning og de psykisk varige mén, der kan forfølge én resten af livet, hvis man har været udsat for mobning i eksempelvis barndommen.

9/30/2015 Føles hverdagen stresset og svær? Sådan undgår du at blive ramt af angst og depression
Engang blev vi slidt ned fysisk. I dag slår vi os mentalt i et stadig mere hektisk arbejdsmarked, der gør mange angste og deprimerede.Opret abonnement på PLUS og læs om hvordan et hektisk arbejdsmarked og karriereræset slider os mentalt ned. Du får desuden en række gode råd om mental sundhed, så du kan forebygge angst og depression.Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.

9/29/2015 Eksperter advarer: Så farligt er dit indeklima for din sundhed
Gasarten radon, skimmelsvamp og støvpartikler giver dårligt indeklima, og det øger risikoen for hjertekarsygdomme, lungesygdomme og kræft. Radon alene er skyld i 300 tilfælde af kræft årligt, men du kan heldigvis gøre meget selv for at forebygge.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150902Det får du i denne PLUS-pakke:

9/28/2015 Chris tester dig: Trives du eller overlever du bare?
Der er stor forskel på at trives og blot komme gennem dagen og at overleve, når det gælder vores sundhed og trivsel. Test her, om du har den optimale balance til at klare de fysiske og mentale udfordringer vores hverdag byder på.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150923 Det får du i denne PLUS-pakke:  

9/28/2015 Chris: Har du overskud i hverdagen?
Læs Chris’ klumme som denne gang sætter fokus på sundhed og trivsel, og vores mentale og fysiske overskud til de udfordringer vores hverdag byder på.

9/25/2015 Lene Hansson: Din tarm er afgørende for din sundhed
Her får du Lene Hanssons ugentlige klumme, samt gratis opskrift og sundhedstips.

9/11/2015 Ekspert: Så sundt er yoga for krop og sjæl
Når du dyrker yoga, er det ikke kun kroppen, der bliver trænet, den mentale sundhed bliver også styrket. Her kan du læse om, hvordan yoga kan styrke din sundhed og du får gode råd til, at finde den yoga der passer til dig.

9/3/2015 Simple leveråd: Forebyg demens før det er for sent
Med få forandringer i din dagligdag kan du forebygge risikoen for at udvikle demens, der hvert år rammer ca. 15.000 danskere. Her får du 8 simple leveråd til at undgå den frygtede hjernesygdom.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150831 Det får du i denne PLUS-pakke:

7/20/2015 Chris guider: Bliv sundere med de rigtige apps
På amerikansk siger vi ‘if you treasure it, measure it’. Hvis du sætter pris på noget, så mål det. Og det er en god regel, når det gælder din trivsel. Chris MacDonald guider dig på vej til et sundere liv. Han deler blandt andet, hvilke der er hans favorit apps og gadgets.

7/7/2015 Så lidt skal der til: Skær ned på saltet og sænk dit blodtryk
Vi elsker den salte smag, men saltet får blodtrykket til at stige, og det øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Men du kan undgå forhøjet blodtryk ved at skære ned på saltet. Se hvordan og hvor lidt du skal skære ned for at opnå en effekt.Ni ud af ti spiser for meget salt. Fire ud af ti danskere har forhøjet blodtryk, og en væsentlig årsag er netop for meget salt. Salt og sundhed hænger nemlig sammen. Der er derfor god grund til at holde øje med, hvor meget salt du spiser.

7/6/2015 Chris guider: Lev klimavenligt - og bliv sundere på samme tid
Kæmp mod klimaforandringerne, og boost din egen sundhed, lyder anbefalingerne fra sundhedsekspert Chris Macdonald.

6/23/2015 Guide: Styrk din sundhed - med bakterier
Driller maven, eller er du konstant forkølet, er der god grund til at skrue op for de sundhedsfremmende bakterier. Med denne guide får du indblik i, hvad Probiotika kan gøre for din sundhed og immunsystem.

6/13/2015 Min søndagsmiddag: Friske forårsruller med rejer
I denne uge får du opskrift fra Linn Katarina Grubbström, der vejleder firmaer i fødevarebranchen med pr og kommunikation og som i fritiden blogger om mad. Her inviterer hun indenfor i sit køkken, hvor hun laver friske forårsruller med rejer.

6/10/2015 TEST af 17 solcremer: Få den bedste solbeskyttelse
Vi elsker solen. Vi ved, at solens stråler kan skade, men alligevel dyrker vi ikke solen med den forsigtighed, vi burde. BT har testet 17 forskellige solcremer, så du kan få den bedste solbeskyttelse, når du skal nyde solen.

6/6/2015 Min søndagsmiddag: Tomattatar med vagtelæg og pumpernikkel-croutoner
I denne uge får du opskrift fra Anne Hjernøe, der er tv-kok og kogebogsforfatter. Her inviterer hun indenfor i sit køkken, hvor hun laver tomattatar med vagtelæggeblomme og pumpernikkelcroutoner.

5/4/2015 Christian Bitz: 'Jeg har været en egoistisk skiderik'
I øjeblikket befinder den 37-årige ernæringsekspert Christian Bitz sig i et vadested. Skilsmissen sidste år skar smertefulde ridser i den ellers så perfekte facade. Han har kæmpet for at finde sine ben igen, konfrontere sine egen fejl og tør nu tro på kærligheden – igen.

5/2/2015 Bliv vegetar: Drop kødet og lev længere
Undgår du at spise kød, og lever du som vegetar, har du mindre risiko for at udvikle livsstilssygdomme, viser forskning. Her får du en række gode råd til at spise rigtigt, så du kan blive vegetar på den sunde måde. Du får desuden to kostplaner - en til kvinder og en til mænd.

4/1/2015 Forkæl dig selv: Sådan gør du fødderne forårsklar
De har været pakket ind i uldne strømper og store støvler hele vinteren. Nu skal fødderne gøres forårsklar

3/30/2015 Chris guider: Lyt til din krop og hold vægten
Kroppens døgnrytme spiller en hovedrolle i vores sundhed. Ny forskning viser, at det også gælder vores vægt og taljemål. Det kan dog være svært at lytte til vores indre ur i vores moderne, travle liv. Chris MacDonald giver dig her en række simple råd.

3/11/2015 SMART-metoden: Sådan når du dine sundhedsmål
Vær konkret, når du går i gang med en livsstilsændring. En helt konkret målsætning hjælper dig med at holde fokus og nå i mål, viser forskningen. Bliv sund med SMART-metoden og opnå din ønskede vægt.

3/5/2015 Stop hygiejne-hysteriet: Sådan får du de gode bakterier
Det er en kæmpe fejl, når vi tror, at vi for alt i verden skal undgå bakterier. Tarmbakterier er nemlig af afgørende betydning for vores sundhed og beskytter imod sygdom. Her får du en række råd til at få de gode bakterier.

2/6/2015 Lene Hanssons sunde kostplan uge 7
Her får du Lene Hanssons ugentlige kostplan.

1/2/2015 Lene Hanssons sunde kostplan uge 2
Her får du Lene Hanssons ugentlige kostplan.

12/29/2014 Guide: Vejen til det gode seniorliv
Der er mange måder at fylde tiden ud på, når arbejdslivet er slut og pensionsalderen starter. Her får du en lang række råd til et sundt og godt seniorliv.

12/26/2014 Lene Hanssons sunde kostplan uge 1
Her får du Lene Hanssons ugentlige kostplan.

11/24/2014 EKSPERTER ADVARER: Pas på leverfedtet
Overvægt kan give fedtlever, som kan føre til alvorlige sygdomme. I denne guide kan du læse mere om, hvorfor du skal passe på leverfedtet og desuden få råd til, hvad du kan gøre for at undgå det farlige fedt.